Äntligen mitt i veckan~

Äntligen mitt i veckan~

Känns så jäkla skönt att den hör veckan snart är över! Den har varit piss rent ut sagt!
Pga provtagningar hit och dit så har jag fått hoppa över mitt levaxin och det är inget som funkar för mig! Jag blur så trött, nedstämd och mår riktigt riktigt dåligt!
Idag var iaf andra dagen igen med 100 mikrogram och jag har faktiskt orkat hålla ögonen öppna! Fick tom tummen ur och storstädade här hemma, fixade med den där förbannade-evighets-görat tvätten, och rensade i Snaskens två klädlådor!! Så nu är det typ tomt på byxor till honom! Han har vuxit ur allt i strl 68, kan ha lite 74, men nästan dags för 80redan!! Känns hemskt!!!

2 härliga promenader i vinterkylan har vi oxå hunnit med! Ganska skönt att komma ut ur lägenheten litegrann!

Max har blivit sååå hjälpsam!! Vet inte vad det är för fas han är inne i, men när jag skurar golven här hemma, så tar han sig snabbt som attan fram till hundvattenskålen, vänder den upp och ner och hjälper till med händerna att få ut vattnet i så stor pöl som möjligt! Tror han tycker jag använder för lite vatten när jag skurar…
När jag plockar ihop hans leksaker på golvet går han till soffan och sliter ner kuddar och filtar på golvet! Ibland kan hans armar bli 1 meter långa verkligen!! Sitter jag på toa, så kommer han och ska hjälpa mig ta toapapper, dvs typ en halv rulle!
Känns som att min 8 månaders försöker säja mig något, men vad??

Han är en riktig liten gangster/huligan-bebis!!!
Men oj så roligt jag ändå har åt honom!! Han håller mig väl sysselsatt om dagarna!!

Imorgon ska min läkare äntligen ringa och meddela mina nya provsvar! Jag vill verkligen veta hur de ser ut.. Om det är ärftligt(?) för då vill jag att Sara testas med regelbundna prover..

Nä, nu ska jag ta min immo & läsa lite!

Tack för att ni tittade in❤️

Puss puss Divan

2 reaktioner på ”Äntligen mitt i veckan~

  1. Hallå. Förlåt att jag inte har skrivit här på länge. Tror jag har byxor åt snasken om det behövs. Hoppas proverna ser bra ut imorgon. Längtar till helgen när ni kommer hit. Puss på dig, älskar dig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s